Candy Bars gokkast

Candy Bars gokkast

Candy Bars gokkast uitleg

De Candy bars gokkast van slotstar komt met zevens, barsymbolen en kersen. Van kersen hoef je er maar één op de rollen te hebben en je kan al een prijs winnen. De winstlijnen kan je zelf instellen door op de bet one, min en plus knop te klikken. Door op bet max te klikken kan je meteen al met een maximale inzet gaan spelen. Dit is een prachtige gokkast met iDeal waarbij je zeer hoge winsten kan winnen.

Inzet en winlijnen

De inzet kan je wijzigen door op min en plus te klikken op de Candy bars gokkast online van Slotstar. Deze kan je wijzigen van 0,10 tot aan maximaal 0,50 credits. Zo kan ook nog het inzetniveau veranderd worden met de bet one knop waarmee je met 1, 2 of 3 kan gaan spelen. Hoe hoger het inzetniveau, hoe hoger de totale inzet zal zijn. Je speelt altijd met drie rollen en drie rijen waarop 1 tot en met drie winstlijnen actief kunnen zijn.

Uitbetalingen

Je kan op het menu klikken om meteen voor echt geld te gaan gokken op de gokkast Candy Bars. Deze biedt mogelijkheden zoals iDeal, mobiel en paysafecards. Uitbetalen kan gemakkelijk via bankoverschrijving, wel dien je hiervoor eerst 50 euro minimaal op je saldo hebben staan. Wil je eerst gratis gokken, dan kan dat ook gewoon en geeft Slotstar je ook de mogelijkheid toe.

Bonusopties

Een aantal mooie bonusopties op deze online gokkast zijn toch wel de candy bars zelf, deze biedt een zeer hoge winst van 2500 credits in één keer. Met een gewonnen combinatie en een candy bar in beeld, zal de winst verdubbeld worden. Als er twee candy`s in beeld staan op dat moment zal de winst zelfs verviervoudigd worden. De zuurstokken en lollys zijn ook een bonus, de zuurstokken zelf kunnen een plaatsje omlaag geschoven worden als ze boven een inzetlijn staan. De lollys zullen een plekje omhoog gaan als ze onder de inzetlijn terecht komen op de Candy Bars gokkast.