Cleopatra gokkast

Cleopatra gokkast

Cleopatra gokkast uitleg

Je kan tegenwoordig ook de cleopatra gokkast online spelen bij Simbat. Deze bekende aanbieder heeft ervoor gezorgd dat het thema geheel in de oude romeinse tijd afgespeeld wordt. Dit spel wordt gespeeld met in totaal vijfentwintig winlijnen en een inzetniveau van 3. Je kan alles zelf wijzigen per draai door op select lines, bet one of bet max te klikken. Mooie bonusopties zoals het wild symbool, scatter symbool, free spins en twee bonusspellen kunnen geactiveerd worden.

Inzet en winlijnen

Je kan het inzetniveau veranderen door op select lines te drukken, deze kan je wijzigen van 1 naar 3. Verder zal je met de bet one knop de lijnen kunnen wijzigen van 1 tot en met 25. De totale inzet zal 75 zijn als je met de maximale inzet speelt. De muntwaarde zal dan bepalen op de Cleopatra gokkast met hoeveel geld je per beurt speelt. Deze kan je instellen naar 0,01, 0,02, 0,05 en 0,10 euro. Druk vervolgens op de blauwe vlag met spin erop weergegeven om te gaan spelen.

Uitbetalingen

Door op het menu te klikken kan je ervoor kiezen om voor echt geld te gaan spelen op deze online gokkast. Uiteraard kan je ook eerst gratis gokken, om het spel beter te leren kennen. Het geld storten kan je met het Nederlandse betaalmiddel iDeal, via je mobiele telefoon, of met de paysafekaarten vanuit de winkel. Wil je geld uit laten betalen? Hiervoor dien je eerst vijftig euro op je saldo hebben staan (in gewonnen prijzen).

Bonusopties

Cleopatra, hoe kan het ook anders, is zelf het wild symbool. Deze biedt een zeer hoge geldwinst van maar liefst 10.000 punten. Dit symbool kan ook andere symbolen vervangen, behalve bonussymbolen. Er is een bonusspel met schatkisten beschikbaar, dat als er drie in beeld komen op willekeurige posities zal dit spel starten. Je kan hierbij op de schatkisten klikken om een prijs te onthullen.

Free spins worden geactiveerd met de munt, dit is een scattersymbool, met drie in beeld krijg je vijf spins, met vier in beeld krijg je 10 spins en met vijf in beeld krijg je 25 spins. Een bonusspel kan ook gestart worden met de tempelsymbolen, hierbij moet je temples verzamelen op de eerste en vijfde rol. Dan zal deze bonus op de Cleopatra gokkast van Slotstar gestart worden.