Cool 777 gokkast

Cool 777 gokkast

Cool 777 gokkast uitleg

De Cool 777 gokkast van Slotstar kan je gratis en met echt geld spelen. Het geld storten kan uiteraard met iDeal. Ook andere veilige betaalmiddelen zijn beschikbaar om credits toe te voegen. Het gaat hier om een gokkast met 3 winstlijnen. Combinaties vorm je met de coole zevens, vormgegeven als ijs. Prijzen van 5000, 3000 en 1000 credits in één klap kunnen verdiend worden. Wil je voor echt geld gokken dan kan je meteen op het menu op play for real klikken. Als er rechts onderin fun staat, dan speel je met oefengeld en zijn de prijzen niet uit te betalen op je bank.

Inzet en winlijnen

Stel de inzet in door op de knoppen bet one, bet max of de min en plus knopjes te klikken. De plusjes zorgen ervoor dat je de 0,10 kan instellen op 0,20, 0,30, 0,40 en 0,50 in totaal. Verder kan je met bet one met maximaal vier inzetniveaus spelen. Stel deze in met de ‘bet one` knop. Als je op bet max hebt geklikt speel je al meteen met deze maximale inzet. De spin knop zorgt ervoor dat de drie rollen gaan draaien op de Cool 777 gokkast.

Uitbetalingen

Storten kan simpel en snel. Je kan gokken op deze gokkast met iDeal en veilig geld storten. Met mobiel kan je bellen naar een 0909 nummer dat wordt weergegeven als je een speelaccount hebt aangemaakt. Je kan zo altijd met je mobiel credits toevoegen door een belletje te plegen. Verder zal dit mogelijk zijn via sms, je ontvangt 1,30 of 0,80 in één keer op je saldo als je hier gebruik van maakt. Wil je sneller meer credits toevoegen aan de gokkast Cool 777, dan dien je te betalen met paysafekaarten die verkrijgbaar zijn in waardes van 10, 20 of 50 euro per keer.

Bonusopties

De geweldige bonus waarmee je echte grote winsten kan verdienen zijn de zevens omgeven door ijs. Deze Cool 777 gokkast biedt deze symbolen als scatters, deze kunnen namelijk op elke positie op de rollen verschijnen om een winst te geven. Verder zijn jackpot symbolen en bar symbolen belangrijk om combinaties mee te vormen.