Crazy Bananas gokkast

Crazy Bananas gokkast

Crazy Bananas gokkast uitleg

De Crazy bananas gokkast met negen winlijnen en een inzetniveau van 3 komt met symbolen als bananen, kersen en bar symbolen. Zelf is er een crazy bananas symbool dat een bonusspel kan activeren. Inzetten kan je wijzigen door onder de rollen zelf op de ananas te klikken. Een spin knop zorgt ervoor dat alles zal gaan draaien en je kans maakt op winsten. Het bonusspel met de aap en bananen kan veel punten opleveren bij Slotstar.

Inzet en winlijnen

Stel de inzet in door op select lines te klikken, deze kan je in totaal op negen inzetlijnen zetten. De bet one ananas zal ervoor zorgen dat je het inzetniveau hebt ingesteld. Max bet zal ervoor zorgen dat deze instellingen allebei meteen op maximaal staan en je met de maximale inzet gaat gokken op de Crazy bananas gokkast online. Er is zelfs een super jackpot te verdienen door vijf bananen op rij te krijgen.

Uitbetalingen

Geld storten met iDeal is mogelijk op deze online gokkast voor geld. Je kan met iDeal snelle betalingen verrichten wat ervoor zorgt dat credits binnen een paar seconde al op het saldo verschijnen. De andere methodes met telefoon en paysafecards zijn ook erg populair. Je kan bellen om credits toe te voegen en met paysafekaarten kan je de unieke code invullen om geld toe te voegen.

Bonusopties

Een bonusoptie op deze Crazy Bananas gokautomaat zijn de crazy bananas symbolen zelf. Deze kunnen een bonusspel starten. Hierbij zal je een aap in beeld krijgen en zal jou vertellen te kiezen uit één van de bananentrossen. Elke bananentros heeft een unieke prijs verscholen. Probeer de hoogste prijs aan te klikken, welke vervolgens meteen op je saldo zullen worden toegevoegd. Met vijf super jackpot symbolen zal je meteen de jackpot hebben gewonnen. Banananen op rij kunnen ook tot 7500 punten geven. Speel vandaag nog de gokautomaat Crazy Bananas van Simbat en maak zelf de spanning mee.