Diamond Joker gokkast

Diamond Joker gokkast

Diamond Joker gokkast uitleg

Op de Diamond joker gokkast met jokers kan je spelen met vijf winstlijnen totaal. Dit is een bekende gokautomaat van Slotstar, dat veel simbat gokkasten biedt. Je kan met de jokers in beeld prijzen vermenigvuldigd krijgen tot wel 25x. Inzetten zijn te wijzigen met de – en + of de knoppen bet max en bet one. Rollen laten draaien kan je met de spin knop zelf of aan de hendel te trekken. Dit is een zeer spannende gokkast dat met jokers gespeeld wordt. Zo kunnen de jokers willekeurig een prijs geven als je een lijn licht laat geven boven de rollen zelf. Tot wel 25000 punten zijn te verdienen in totaal als je op deze speelautomaat een gokje waagt.

Inzet en winlijnen

Stel een inzet in voordat je op spin klikt om te bepalen met hoeveel geld je gaat spelen per beurt. Klik op – en + en stel de inzet in op 0,10, 0,20, 0,30, 0,40 en 0,50. Vervolgens kan je het inzetniveau veranderen van 1 tot en met 5, om met vijf inzetlijnen maximaal te gaan spelen. Laat de rollen van de Diamond Joker gokkast maar draaien en maak meteen kans op prijzen tot vijfentwintigduizend punten per keer.

Uitbetalingen

Als je voor het eerst speelt, raden we je aan om deze gokkast eerst eens gratis te spelen. Ken je deze gokkast al vanuit de kroeg of echte speelhallen, dan kan je meteen voor echt geld met iDeal gaan gokken. iDeal zorgt ervoor dat je via je eigen bank via een beveiligde internetverbinding het geld overmaakt. Een andere belangrijke methode voor spelers is het gokken met telefoon. Credits kan je toevoegen door te bellen met je telefoon naar Slotstar zelf. Zo worden er credits toegevoegd op de gokkast Diamond Joker door een belletje te plegen of een sms te sturen.

Bonusopties

De bonus op deze gokkast zijn de jokers, hoe kan het ook anders. Eén van deze jokers in beeld terwijl je een prijs pakt, kan ervoor zorgen dat deze winst x5 uitbetaald wordt. Als er twee jokers in beeld komen bij een gewonnen geldbedrag, zal deze maar liefst 25x vermenigvuldigd worden. De uitbetalingen zijn 5000 tot 25000 punten met jokers op ee rij. Verder kan je nog combinaties met de gekleurde diamanten verdienen.