Diamond Line gokkast

Diamond Line gokkast

Diamond Line gokkast uitleg

De Diamond Line gokkast met diamanten wordt gespeeld met drie winlijnen en kan met maximaal 3 credits per keer gespeeld worden. De inzet kan wel gewijzigd worden naar maximaal 50 eurocent. Klik op knoppen zoals bet one of bet max. De bet max knop zal ervoor zorgen dat je als speler meteen meer risico neemt en met een maximale inzet gaat gokken. Ben je een echte liefhebber van juwelen? Nou, dit is echt een juweeltje hoor! Dat zie je meteen al aan de symbolen zelf. Dit is een online gokkast dat gratis en voor echt geld gespeeld kan worden.

Inzet en winlijnen

Klik op de + knop om de inzet vanaf 0,10 eurocent te wijzigen naar 0,20, 0,30, 0,40 of 0,50 eurocent. Hoe hoger deze inzet wordt ingesteld, hoe meer geldinleg je plaatst per draai. Door op de hendel aan de rechterkant te klikken kan je de rollen laten draaien, de spin knop zal hetzelfde effect hebben. Uiteraard worden ook de uitbetalingen groter als je met een verhoogde inzet speelt op de Diamond Line gokkast van Simbat.

Uitbetalingen

Als je geld wilt gaan storten op deze gratis gokkast, dan kan je kiezen voor methodes zoals iDeal, telefoon en paysafekaarten. Paysafekaarten kan je bij meerdere verkooppunten in Nederland kopen. iDeal heeft tegenwoordig iedereen, want deze is aangesloten bij iedere bank in Nederland. En wie heeft er tegenwoordig nou niet een mobiel? Geld storten zal dus gemakkelijk gaan op de gokkast Diamond Line en je kan meteen voor echt geld gaan gokken!

Bonusopties

De echte grote bonus van 4000 punten zal gewonnen kunnen worden met de diamanten in een bepaalde combinatie op de rollen. Je ziet op de rollen een rechte lijn en twee schuine lijnen, als je goed kijkt heeft dit de vorm van een diamant. Als de diamanten hierop verschijnen ontvang je meteen deze hoofdprijs! Ga vandaag nog gokken op de Diamond Line gokkast online en maak de spanning zelf mee door de rollen te laten draaien met de ‘spin` knop.