Double Marquise gokkast

Double Marquise gokkast

Double Marquise gokkast uitleg

De Double Marquise gokkast is een zeer bekende vanuit echte speelhallen. Je kan deze nu ook online gratis en met echt geld spelen. Gokken met iDeal is mogelijk, maar ook methoden zoals de paysafecard en telefoon zijn beschikbaar. Het gaat hier om een gokkast met drie rollen en drie rijen en één actieve inzetlijn. Je kan combinaties maken met barsymbolen, zevens en kersen. Met één kers in beeld pak je al meteen een prijs. De barsymbolen komen in diverse kleuren rood, geel en blauw en kunnen ook opgestapeld in beeld weergegeven worden.

Inzet en winlijnen

Stel zelf de muntwaarde in door op de plus of min te klikken, hiermee kan je hem instellen op 0,10, 0,20, 0,30, 0,40 en 0,50 euro cent per keer. De bet one knop kan de niveaus instellen op 1, 2 en 3. Verder kan je meteen met een maximale inzet gaan gokken door op bet max te klikken. Wil je uiteindelijk de rollen laten draaien op de gokkast Double Marquise, dan kan je ervoor kiezen om op ‘spin` te klikken.

Uitbetalingen

Zoals je van Onlinegokkastenspelen.nl gewend bent, is dat je geld kan storten met iDeal. Ga met je eigen bank credits toevoegen aan het saldo en speel voor echt geld. Verder kan je ook met mobiel geld toevoegen aan je saldo en paysafekaarten kopen om hiermee credits op het saldo te plaatsen. Je kan geld uit laten betalen via bankoverschrijving, wel pas vanaf minimaal 50 euro.

Bonusopties

Belangrijke bonussen op de Double Marquise gokkast online zijn het double-marquise symbool zelf. Deze symbolen kunnen andere symbolen vervangen en dienen als wild, soort van joker op de rollen. De maximale winst dat je kan behalen is 3000 punten in één keer met drie van deze wild symbolen op een actieve inzetlijn.