Dr Alchemix gokkast

Dr Alchemix gokkast

Dr Alchemix gokkast uitleg

Ken je Dr. Alchemix al? Met al zijn potjes vol met diverse aangemaakte vloeistoffen? Wonderdrankjes? Of is het gewoon een kwakzalver? Maak het allemaal mee op deze gokkast van Slotstar. Hierbij kan je combinaties vormen met symbolen zoals de letters A, K, Q, J en 10, dat als buisjes met vloeistof in de kleuren groen, blauw, paars en oranje worden weergegeven. Je kan met vijf rijen en drie rollen gaan spelen. Deze zijn weergegeven als boeken, waar volgens ons geweldige spreuken in verborgen zitten. Wil je de rollen laten draaien, klik dan op het boek met de geheime spreuken met een slot erop weergegeven.

Inzet en winlijnen

Je kan op het blauwe potje vloeistof klikken om het aantal inzetlijnen te selecteren, deze kan je instellen op 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 en 25. Het inzetniveau is instelbaar naar 1, 2 en 3. De totale inzet bedraagt 75 credits als je deze beide op maximaal zet. Uiteindelijk kan je de muntwaarde links onder veranderen van 0,01 naar 0,10 maximaal. Dit zal een inzet van €7,50 per keer zijn!

Uitbetalingen

Je kan geheel gratis spelen of meteen voor echt geld gaan spelen om met iDeal te gaan gokken. Gokken met iDeal zal gemakkelijk en snel gaan via je eigen bank. Je dient alleen even een speelaccount te creëeren door op het menu te klikken, play for real. Je kan ook met telefoon credits toevoegen op de rollen en zo per keer 1,30 toevoegen aan je account. Klik op paytable en een boek zal openklappen waarop de uitbetalingen weergegeven worden. Het uitbetalen van gewonnen winsten kan vanaf 50 euro minimaal op je eigen bankrekening.

Bonusopties

Een bonus op de Dr. Alchemix gokkast is het wild symbool. De Dokter Alchemix zelf zal als wild dienen en kan andere symbolen vervangen, behalve de ringen, boeken en papieren rollen. De boeken zijn bonussen, je kan met 1 symbool hiervan op de eerste rol spreuken verzamelen en uiteindelijk een bonusspel activeren. De papieren rollen komen voor op iedere rol en kan op willekeurige posities verschijnen. Als je er drie in beeld hebt zal het bonusspel gestart worden. De ringen met groene edelsteen op deze online gokkast dienen als free spins. Bij drie of meer zal je free spins verdienen. Je kan tot maximaal 25 gratis spins activeren op deze gokautomaat.