Elfstedenkoorts gokkast

Elfstedenkoorts gokkast

Elfstedenkoorts gokkast uitleg

Heb jij nog altijd last van de elfstedenkoorts? Keek je zelf altijd de elfstedentocht op televisie? Of ben je afgereist naar Friesland om het zelf mee te maken? Nu kan je vanuit je huis deze elfstedentochten meemaken op de gokkast Elfstedenkoorts. Alle symbolen hebben te maken met dit prachtige evenement, dat alleen in Nederland wordt georganiseerd. Je weet hierdoor dat deze aanbieder zich volledig op de Nederlandse markt heeft gericht, om zo`n prachtige speelautomaat neer te zetten volgens Nederlandse traditie. Je kan de rollen wijzigen door de inzet te veranderen, hierbij kan je op de rookworsten onder de rollen zelf klikken. De maximale inzet per beurt is €2,70.

Inzet en winlijnen

Verander het aantal winlijnen naar totaal 27 met de select lines knop. De inzetwaarde van de munten kan je veranderen naar 1, 2 of 3. Door op bet max te klikken speel je gelijk met een inzet van 0,27 euro cent in het geval van 0,01 eurocent muntwaarde. Deze is ook instelbaar tot maximaal 10 eurocent, dit betekend dat als je alles bij elkaar opteld, je met de maximale inzet van 2,70 euro kan gaan gokken op de Elfstedenkoorts gokkast online.

Uitbetalingen

Je kan door op menu te klikken geld toevoegen aan je eigen aangemaakte account. Geld overmaken via eigen bank met de betaalmethode iDeal is beschikbaar. Je kan ook kieze uit andere opties zoals moneybookers, paysafecards en zelfs je mobiele telefoon. Pak je telefoon, bel naar het nummer en credits zijn al binnen een paar seconde toegevoegd. Dit zijn de meest betrouwbare methodes om geld te storten op een online gokkast.

Bonusopties

De mooie medaille dat je kan verdienen door de gehele elfstedentocht uit te rijden op je schaatsen geldt als wild. Deze kan andere symbolen gaan vervangen op de rollen en biedt tegelijkertijd ook een zeer mooie prijs. Met vijf opeenvolgend ontvang je maar liefst 5000 credits. De scatter is als wak aangegeven. Een gat in het ijs is altijd gevaarlijk, maar in dit geval wil je dat ze er zijn! Met drie tot vijf opeenvolgend ontvang je de totale inzet vermenigvuldigd. Het bonussymbool is de landkaart waarop de gebieden worden weergegeven waar de Elfstedentocht wordt gehouden.

Gebieden zoals leeuwarden en sneek worden aangegeven. Je kan hiermee het bonusspel starten als het op de rollen 1 en 5 verschijnt en het betaald x5 uit. Ook kan je hiermee free spins activeren tot wel 27 keer! Waarbij bij elke gevormde combinatie op de Elfstedenkoorts gokkast de winsten x3 uitbetaald worden.