Falling Diamonds gokkast

Falling Diamonds gokkast

Falling Diamonds gokkast uitleg

De falling diamonds gokkast biedt vallende diamante, letterlijk vertaald, en dat is ook zo. Je kan met diamanten op de rollen combinaties maken en mooie geldprijzen verdienen tot wel 2500 punten per keer. Je speelt met 1 tot en met 3 winlijnen per beurt. De inzet kan je zelf iedere keer verzetten door op de – en + te klikken, de bet one en bet max knoppen zorgen er ook voor dat de inzet wordt verhoogd. Wil je kennis maken met dit spel? Slotstar biedt de mogelijkheid om het eens gratis uit te testen. Je ontvangt hiervoor tien euro gratis oefengeld.

Inzet en winlijnen

Stel de inzet in op 0,10 tot 0,50, maar let wel op, als je deze wijzigt, zullen de diamanten niet opgeslagen worden. Je kan per keer €1,50 inzetten om mee te spelen. Het inzetniveau kan je instellen op 1, 2 of 3 credits per keer. Je speelt met drie winstlijnen in totaal. Klik op spin om meteen rollen te laten draaien en kijken wat voor combinaties je kan vormen op de gokkast Falling Diamonds. Dit is een spannende gokkast van simbat, één van de bekendste aanbieders in Nederland.

Uitbetalingen

Je kan veilig geld storten met iDeal en zo het geld snel op de gokkast zetten. Pak je pinpas en je identifier en binnen enkele handelingen zullen de credits overgemaakt zijn. Uitbetalen kan pas vanaf vijftig euro, hiervoor dien je dus wel eerst geld hebben gewonnen. Gelukkig helpen genoeg bonusopties je hierbij! Met bijvoorbeeld één kers in beeld pak je zelfs al prijs. Falling diamond symbolen zelf zijn het meeste waard, deze bieden een mooie prijs tot wel 5000 punten bij een inzet van 3.

Bonusopties

Iedere keer als er een diamant op de inzetlijn verschijnt, zal aan de linkerkant van de rollen de diamanten licht gaan geven. Als je een prijs pakt zullen deze weer gedoofd worden. Wordt de gehele rij met de diamanten gevuld, dan ontvang je een willekeurige prijs. Verder kan je linksboven nog eens de rode, groene en blauwe symbolen licht laten geven voor winsten, één kolom vol kan 100 punten geven, twee kolommen vol, zal 2000 punten geven. Speel vandaag nog de Falling Diamonds gokkast voor geld online.