Sinterklaas gokkast

Sinterklaas gokkast

Sinterklaas gokkast uitleg

De Sinterklaas gokkast is speciaal voor Nederlanders ontwikkeld. Slotstar doet er altijd alles aan om de Nederlandse gokkers tevreden te houden. Wij vieren dit feest graag en als je dan ook nog tijdens deze feestdagen op een gokkast kan spelen met dit als thema zal het feestje helemaal compleet maken. Symbolen zoals de teddybeer, zwarte piet, mijter, zak met cadeaus en chocoladeletter komen op de rollen voor. Ook zijn er mooie bonussen beschikbaar en kan je met wel dertig winlijnen spelen. Bonusopties zoals de scatter, wild en bonussymbool zullen beschikbaar zijn om extra winsten te bieden.

Inzet en winlijnen

Tijdens elke ronde kan je meteen zelf bepalen met hoeveel geld je gaat spelen. Klik op select lines, bet one, bet max of de spin knop onder de rollen zelf om dit allemaal te wijzigen. De muntwaarde kan je instellen op €0,01, €0,02, €0,05 en €0,10. De inzetlijnen kunnen ingesteld worden van 1 tot en met 30. Het inzetniveau kan je verstellen naar 1, 2 of 3. De maximale inzet per beurt bedraagt €9,00.

Uitbetalingen

Je kan op het menu zelf een account registreren, hier kan je ook geld storten om voor echt geld op de Sinterklaas gokkast te gaan spelen. Storten kan met iDeal, paysafekaarten en telefoon. Uitbetalen is mogelijk via bankoverschrijving vanaf 50 euro gewonnen prijzen. Op deze Sinterklaas gokautomaat kan je altijd veilig en snel geld storten met één van bovenstaande betaalmethodes.

Bonusopties

Op de Sinterklaas gokkast van Simbat kan je met de scatters winsten vermenigvuldigd krijgen. De gouden staf is een wild symbool dat andere symbolen vervangt, deze kan ook een mooie prijs van 10.000 munten bieden bij vijf op een actieve winstlijn. De mijter is het bonussymbool dat een bonusspel start als het op de vijfde en eerste rol tegelijk terecht komt.