Sterling Sevens gokkast

Sterling Sevens gokkast

Sterling Sevens gokkast uitleg

De Sterling Sevens gokkast, de naam zegt het al, brengt veel zevens met zich mee als symbolen waarmee je de combinaties maakt. Barren en sevens, zoals je ze gewend bent van de klassieke gokkasten komen in beeld waarmee je prijzen kan winnen. Zilveren zevens, rode zevens, barren opgestapeld in hoeveelheden van twee of drie zullen de combo`s vormen op de rollen. Er zijn drie rollen beschikbaar met drie winlijnen, deze kan je zelf instellen. Het gaat hier om een simbat gokkast waarop je met diverse inzetmogelijkheden kan gaan spelen.

Inzet en winlijnen

Klik op de – of + knoppen om muntwaarden te wijzigen, deze kan je veranderen naar €0,10, €0,20, €0,30, €0,40 en €0,50. Op deze gokautomaat is het mogelijk om met één, twee of drie inzetlijnen te gaan gokken. Je kan ook op bet max klikken om direct met een maximale inzet kans te maken op hogere geldprijzen. De spin knop zorgt ervoor dat de drie rollen gaan draaien en de symbolen in beeld komen voor een mooie prijs.

Uitbetalingen

Klik op de menu knop rechts onderin en ga meteen voor echt geld aan de slag. Je kan geld storten met betaalmethodes zoals iDeal, Nederlands meest betrouwbare betaaloptie. Je kan het geld overmaken via eigen bank en het is ook uitbetaalbaar via je eigen bank. Als je minimaal 50 euro hebt gewonnen dan kan je deze uit laten betalen en zal het binnen enkele dagen op je bankrekening staan. De Sterling Sevens gokkast is een zeer bekende en populaire gokkast dat ook met telefoon bespeelbaar is. Je kan bellen met je telefoon om credits toe te voegen aan het saldo.

Bonusopties

De bonusoptie is dat je de zilveren zevens in beeld kan krijgen op elke positie en niet perse op een winlijn om prijs te pakken als je met de maximale inzet van 4 credits speelt per keer. Deze biedt een zeer hmooie prijs van maximaal 5000 punten! Wil je vandaag nog bij Slotstar de gokautomaat Sterling Sevens uitproberen? Je kan hem eerst gratis testen namelijk bij Onlinegokkastenspelen.nl.