Super Jackpot gokkast

Super Jackpot gokkast

Super Jackpot gokkast uitleg

Je kan op de Super Jackpot gokkast spelen gratis of met echt geld. Je kan met één kers op de rollen al meteen een prijs pakken, deze dient wel op een actieve inzetlijn te staan. Blauwe zevens zijn het meeste waard en kunnen een hoge prijs van 5000 credits geven. Verder zijn er nog rode en witte zevens en jackpot symbolen dat mooie prijzen opleveren. Deze online gokkast van Slotstar geeft je de mogelijkheid om met telefoon, paysafekaarten en iDeal te betalen. Vanaf 50 euro kan je prijzen uit laten betalen op je eigen bank.

Inzet en winlijnen

Je kan met een muntwaarde van 0,10, 0,20, 0,30, 0,40 en 0,50 euro spelen. Deze stel je in met de – en + button. De bet one button zorgt ervoor dat je de inzetniveau bepaald, deze kan je instellen op 1 tot en met 5. Je kan met vijf inzetniveaus gaan gokken, de hoogste inzetniveau biedt de hoogste prijzen, deze zie je geactiveerd worden boven de rollen zelf, deze geven namelijk licht. Bet max zal ervoor zorgen om meteen met deze hoge maximale inzet te gaan spelen en de rollen op de Super Jackpot gokkast te laten draaien.

Uitbetalingen

Je kan geld storten met je mobiel, bel naar het 0909 nummer dat wordt weergegeven en de unieke code moet je intypen op je mobiel om de credits op de gokkast toe te voegen. Je kan betalen via iDeal, met eigen bankpas betalen, één van de veiligste manieren op internet. Gokkasten met iDeal zijn zeer populair en Slotstar weet dit ook! Vandaar dat je met deze veilige betaalmiddelen vandaag nog voor echt geld kan gaan gokken op gokkasten bij deze aanbieder. Uitbetalen kan je via een bankoverschrijving zodat het binnen een paar werkdagen al op je bankrekening zal staan. Vanaf 50 euro minimaal kan je ervoor kiezen om uit te laten betalen.

Bonusopties

De blauwe zevens kunnen op willekeurige plekken op de rollen verschijnen om prijs te geven, deze hoeven niet op actieve inzetlijnen te staan. Je kan met een hoge inzet van 5 credits en de maximale inzet van 0,50 euro kans maken op een hoge geldprijs van 5000 punten in één keer. Speel vandaag nog via Onlinegokkastenspelen.nl en profiteer van deze mooie bonussen.