Super Magnificent gokkast

Super Magnificent gokkast

Super Magnificent gokkast uitleg

Op de Super Magnificent gokkast is een echte klassieker. Het is een soort van eenarmige bandiet vanuit Las Vegas. De symbolen afgebeeld als barren en zevens zullen je wel bekend voor komen. Op alle klassieke speelautomaten van vroeger werd er gebruik gemaakt van deze symbolen. Je kan combinaties vormen met de zeven met een bliksemsschicht erop weergegeven, rode zevens, bar symbolen op elkaar gestapeld of enkele barren. Inzetten kunnen gewijzigd worden en je ontvangt 10 euro gratis speeltegoed om de gokkast in oefenmodus te testen alvorens je geldtransacties verricht.

Inzet en winlijnen

Verhoog de inzet van €0,10 naar €0,20, €0,30, €0,40 of €0,50. Als je op bet one klikt kan je de inzetniveaus wijzigen naar 1 tot en met 3. Als je de maximale inzet per beurt hanteert, dan speel je met €1,50 maximaal per draai. Klik op spin of trek aan de hendel om de rollen te laten draaien en kans te maken op een mooie uitbetaling. Deze gokkast heeft een uitbetalingspercentage van maar liefst 97,60 procent.

Uitbetalingen

Indien je met echt geld de Super Magnificent gokkast online wilt spelen, dan kan je kiezen voor drie betrouwbare middelen. De betaaloptie iDeal zorgt ervoor dat je het geld snel op je saldo hebt staan en je meteen voor echt geld kan gaan gokken. Paysafecards hebben een unieke code dat ingevuld wordt op de gokkast zelf en het zal meteen toegevoegd worden. Kies je voor het gokken met telefoon? Tik de 0909 nummer in op je mobiel en de bijbehorende code, nadat je gestort hebt zal rechts onderin de gokkast jouw code weergegeven worden zodat je altijd snel nog een keer kan bellen als de credits op zijn.

Bonusopties

Alleen de hoogste combinaties per beurt zullen uitbetaald worden. Een mooei bonus optie is dat je met iedere bar symbool een combinatie kan vormen, deze kunnen gemixt in beeld komen, hiervoor ontvang je 10 punten. Als je drie zevens in beeld hebt op de actieve winlijn, win je 1000 punten (wel de zevens met bliksemsschicht). De rode zevens zijn in dit geval 300 waard en zevens door elkaar heen 200.