Toutan’s Treasure gokkast

Toutan's Treasure gokkast

Toutan’s Treasure gokkast uitleg

De Toutan`s Treasure gokkast kan op twee manieren gespeeld worden. De oude of nieuwe versie, dit zal je in beeld te zien krijgen als je op de gokkast gaat spelen. Wij zijn een groot fan van de oude versie en zullen hierom deze beschrijven. Symbolen weergegeven als hiërogliefen, dat een morfeem, klank of woord zal uitbeelden komen op de rollen voor. Deze komen oorspronkelijk uit het oude Egypte. Verder zijn er nog de letters A, K, Q, J en 10. Wild symbolen, scatters en een schatkist als bonus zijn ook beschikbaar zodat spelers mooie prijzen kunnen verdienen als deze geactiveerd worden.

Inzet en winlijnen

Je krijgt de mogelijkheid te gokken op 25 inzetlijnen, de inzetniveaus wijzig je naar 3 maximaal. De totale inzet zal op dat moment 75 credits zijn en dan kan je nog de muntwaarde aanpassen. Klik op de plusjes of minnetjes om deze te wijzigen. Deze staat altijd in het begin op €0,01 en kan verzet worden naar €0,02, €0,05 en €0,10.

Uitbetalingen

Op deze Toutan`s Treasure gokkast is het mogelijk om met je mobiele telefoon credits te storten. Je kan naar het nummer dat weergegeven wordt bellen en zo de credits op je saldo krijgen. Je kan ervoor kiezen om te bellen per gesprek of via sms. Verder is het een iDeal gokkast, zodat je met je eigen bank geld kan overmaken. Paysafekaarten worden ook veelvuldig gebruikt die je tegenwoordig bij iedere benzinepomp kan verkrijgen. Als je een geldbedrag hebt gewonnen van minimaal 50 euro, kan je deze laten uitbetalen door middel van bankoverschrijving.

Bonusopties

De gokautomaat toutans treasure van Slotstar heeft een wild symbool (weergegeven als sfinx) dat andere symbolen kan gaan vervangen, verder zal deze een zeer mooie prijs van 10.000 punten opleveren bij vijf opeenvolgend op een actieve inzetlijn. De brandende fakkel is een bonus symbool dat op de rollen 1 en 5 voor komt. Verder heeft het nog een schatkist dat bij drie of meer symbolen hiervan een bonusspel activeert. De kruis is een scatter en kan 5, 10 of 25 free spins activeren.