Triple Diamond gokkast

Triple Diamond gokkast

Triple Diamond gokkast uitleg

Op de Triple Diamond gokkast kan je met 9 winlijnen spelen op drie rollen en drie rijen. Barsymbolen in allerlei kleuren en zevens zullen als combinaties gevormd kunnen worden. Je kan boven de rollen zelf bekijken welke lijnen geactiveerd zijn door de bet one knop te gebruiken. De triple diamond symbolen zelf zijn het meeste waard en kunnen een prachtige prijs van maximaal 5000 punten bieden bij drie op een actieve inzetlijn. Deze gokkast kan gratis uitgetest worden met tien euro oefengeld van Slotstar, één van de beste aanbieders op het gebied van online gokkasten.

Inzet en winlijnen

De inzet kan onder de rollen zelf ingesteld worden. Je kan de bet one knop gebruiken om de inzetniveau naar maximaal 9 te verstellen. Verder kan de muntwaarde op €0,10, €0,20, €0,30, €0,40 en €0,50 ingesteld worden. Verder is het mogelijk om nog met de bet max knop alle rollen meteen te laten draaien met een maximale inzet. Deze gokkast Triple Diamond geeft je tijdens iedere beurt de mogelijkheid om de inzet te wijzigen.

Uitbetalingen

Wil je voor echt geld gaan gokken dan kan je met iDeal, telefoon en paysafekaarten betalen. Je krijgt de mogelijkheid een account aan te maken bij het menu zelf, nadat je een account hebt aangemaakt kan je voor de betaalmethode kiezen. Pay by phone zorgt ervoor dat je met je mobiel kan bellen en de unieke code intikt om de credits op de rollen te krijgen. Als je met iDeal betaald dan betaal je via je eigen bank op de Triple Diamond gokkast online. Dit is altijd zeer snel en veilig, waar Slotstar ook bekend om staat.

Bonusopties

De Triple Diamond symbool biedt een mooie prijs van 2000 of 5000 als je er drie in beeld krijgt. Deze biedt 5000 punten als het op de actieve inzetlijn terecht komt en als het op drie willekeurige posities op de rollen komt geeft het een 2000 punten prijs. Verder zal bij iedere twee in beeld nog een prijs van 10 credits worden gegeven. Je kan ook met iedere barsymbool 5 punten ontvangen. De triple diamond is ook een wild dat andere symbolen kan vervangen, verder vermenigvuldigd het nog eens prijzen x9 maximaal!