What’s Cooking gokkast

What's Cooking gokkast

What’s Cooking gokkast uitleg

De What`s Cooking gokkast van Slotstar biedt zeer veel mogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid inzetlijnen en muntwaarden te wijzigen en het heeft een wild, scatter en bonussymbool. Symbolen zoals de verschillende soorten taarten, chocolade koekjes en een hele rollade liggen voor je klaar. Je kan met 9 winlijnen spelen en drie inzetniveaus.

Inzet en winlijnen

Klik op de stukken cake om de inzet te wijzigen. Op de cake zelf staat select lines, bet one en bet max weergegeven. Je kan hierop klikken om de inzetlijnen te veranderen. Het is mogelijk om op de Whats Cooking slot online te spelen met 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 of 9 lijnen tegelijk. De inzet niveau kan je zetten op 1, 2 of 3. Muntwaarden kunnen verhoogd worden naar €0,01, €0,02, €0,05, €0,10. De uitbetalingstabel is te zien bij de paytable en door op spin te klikken rechts onder kan je de rollen laten draaien.

Uitbetalingen

Het is op deze gokautomaat mogelijk om met iDeal te betalen. Je kan via je eigen bank via een versleutelde internetverbinding veilig het geld storten. Je kan ook voor opties zoals het bellen met mobiel of paysafekaarten kiezen. Dit zijn allemaal betrouwbare methodes om het saldo op de gokkast te vergroten.

Bonusopties

De wild symbool is een prachtige taart, dat overigens tegelijkertijd een mooie prijs van 5000 punten biedt bij vijf op een actieve inzetlijn. De scatter zijn opgestapelde framb ozen met daartussen stukken ijs. Deze kan prijzen vermenigvuldigen met de totale inzet op dat moment. Een bonusspel wordt geactiveerd als op de rollen 1 en 5 de chocoladetaarten weergegeven worden. Hierbij kan je tot aan 27 free spins verdienen met x8 vermenigvuldiger. Heb je een prijs gewonnen op de gokkast What`s Cooking, dan is het mogelijk om op gamble te klikken en deze prijs te verdubbelen.