Wild Orchids gokkast

Wild Orchids gokkast

Wild Orchids gokkast uitleg

De Wild Orchids gokkast van Slotstar kan je gratis en met echt geld gaan spelen. Het betalen gaat gemakkelijk via iDeal, telefoon en paysafecards. Dit is een echte klassieker dat met de zeven en barsymbolen komt. De double en wild orchids symbolen hebben ook een aparte functie als bonus. Speel met drie inzetmogelijkheden en laat de rollen draaien door aan de hendel te trekken of op de spin knop te klikken.

Inzet en winlijnen

Stel de inzet in op 1, 2 of 3, de muntwaarden kan je wijzigen door op de plus of min te klikken. Deze kunnen verhoogd worden naar €0,50 maximaal. De maximale inzet per beurt bedraagt 1 euro en 50 cent. Je speelt te alle tijde met 1 winlijn. Bet max betekend dat je meteen met deze verhoogde inzet gaat spelen.

Uitbetalingen

Het gokken met iDeal wordt steeds populairder, vooral vanwege de betrouwbaarheid van deze methode. Je kan veilig geld storten op de gokkast Wild Orchids en meteen aan de slag en kans maken op echte geldprijzen. Verder zou je eventueel met je mobiel kunnen bellen naar het 0909-nummer en de door hun aangegeven code invullen om het saldo te verhogen op deze gokkast online. Ook is de handige optie paysafecards aanwezig.

Bonusopties

Op deze speelautomaat van Slotstar kan je de bonussen gebruiken zoals de double en wild orchids, deze kunnen andere symbolen vervangen of winsten verdubbelen. De wild orchid symbool vervangt alle andere, behalve de double symbolen. Tegelijkertijd biedt het ook een zeer hoge geldprijs van 2500 punten als je een combinatie met drie double symnbolen op een actieve winlijn vormt. Ga vandaag nog gokken gratis of meteen voor echt geld aan de slag en maak kans op deze zeer leuke prijzen met een uitbetalingspercentage van 97,60 procent.